Левски - Хайдук (Предварително по минути™)

Jul 20, 2017     zhelyo     3790
Реваншът на миналоседмичната война предстои, а публика на стадиона няма да има. Преживейте този мач в аванс, за да не си строшите телевизора!

'Начало - Българската армия спешно е оборудвана с две ескадрили F-35, струващи колкото почти още едно КТБ, за да се осигури региона.

'7 - ООН призовава Ники Митов да се въздържа от използване накуп на ядрената си атака - Бабатунде, Буш, Мапуку, Нар и Прохазка за горещите кестени.
'18 - Спецотряд от хърватски фенове все пак е дошъл в България и е открит заспал, преял със шкембе чорба до пазарчето при Герена.

'27 - 1:0! Бабатунде вкарва рядко красив гол, след като още по-рядко уцелва топката от правилната страна. 

'36 - Името на Адениджи все още се скандира от нощните пеперуди, летящи да се изпържат към прожекторите на стадиона.

'42 - Губи се сигналът на видеостената, на която феновете на сините гледат мача, но човек, гледал мачове преди 30 години, знае, че трябва да иде да позавърти антената и тегаво да халоса видеостената отстрани, за да се върне образът.

'Почивка. Равносметката от отмъщението на левскарите е 11 подпалени автомобила в София, всички с чужди регистрации, но нито един хърватски.
'47 - Ники Митов е изгонен да догледа мача на трибуните след грубост по адрес на съдията. От трибуните Митов почва да скандира "Утре, вестниците, класирани!"

'53 - Феновете се сдобиват и с видеокозирка, след като на Спас Русев са му вписали още една буква от името в Търговския регистър и пари, нали.

'66 - Дрон снима от високо видеокозирката и излъчва на живо по видеостената сниманото, което феновете снимат лайв за по фейсбук за онези техни приятели, които не могат да са там и нямат Диема.

'72 - Звонимир Кожули жулва една тупалка отдалеч, но Милош Цветкович поне става да я посрещне с торс.

'83 - Ники Митов дава тактически наставления отдалече, но никой не може да види кои точно пръсти сочи и финалният щурм на Левски не се осъществява, тъй като топката е спукана.
'Край. Мачът ще бъде решен със Сплит decision!

Продължение 1. Левски са по-свежи, защото не са играли мач уикенда, но Хайдук са по-обиграни, а топката е от женски род.

Продължение 2. Тука и двата тима са леш, феновете от скука рисуват с маркери по видеостената мустаци на играчите.

Дузпи: Повторение на дузпите от мача с Верея, само че Божидар Митрев остава на терена да празнува смело!


 

Ще осъществят ли пробив в Европа сините?

Избери отговор!
Край