Левски - Лудогорец (Предварително по минути™)

Mar 8, 2019     zhelyo     4653
Предстои много възлов за титлата на България футбол между фаворитите, притежаващи общо 5 интернационални версии на Меси в съставите си.

'Начало - На ложите са Васил Божков и Кирил Домусчиев, които са приятели, но лекичко се съревновават кой може да изпуши по-голяма пура.

'10 - Георги Дерменджиев прекарва първите 10 минути на скамейката на Лудогорец, наставлявайки гостите от Разград в помощ на Стойчо Стоев и никой не му прави впечатление, докато не се усеща сам.
'19 - Червен картон! Моци прави това, което прави във всеки мач от години насам, но този път няма да повярвате как реагира съдията.

'26 - Червен картон! Казахстанският Меси е спънат от левия Моци - Антон Недялков и съдията го гони с директен червен картон.

'33 - Сините се опитват да изсипят на някой на Лудогорец да си вкара автогол, но чак толкова късмет не вадят.

'Почивка - Жерсон обещава, че не само е Кабрал, но и тепърва ще Кабре.

'48 - Божинов отива до скамейката на Лудогорец да изпуши по една цигара със Стойчо Стоев, за да си разменят по някоя мисъл за Райо Валекано и Ню Йорк.
'55 - Венци Стефанов влиза да играе в Лудогорец и от съжаление всички се правят, че това си е съвсем в реда на нещата.

'63 - 1:0! Жерсон Кабрира, както е обещал, вкарвайки от дистанция, тъй като не иска да се отдалечава прекалено от Ники Михайлов, че си имат приказка на холандски, тъй като и двамата са легенди на холандския футбол.

'71 - Мембраната за козирката на Виваком Герена е опъната поради това, че температурите, финансовите показатели и феновете позволяват.

'87 - Не е отсъдена дузпа за Кешерю, който изведнъж осъзнава, че е футболист в някакъв обикновен отбор от Разград, а не националната кауза на България. 

Край. Любо Пенев завижда за съдийството и си прави Facebook профил, защото там е мястото, където със статуси и апели ще се променят нещата.

За кои ще е съдията?

Избери отговор!
Край