Ювентус - Барселона (Предварително по минути™)

Apr 11, 2017     zhelyo     8625
Четвъртит финал на Шампионската лига ще озари края на днешния ден. Старата госпожа се изправя срещу Барцелоната в опит едните да бият другите. Да се развълнуваме!

 

'Начало - Мачът се играе на новата база на Лудогорец в Разград, защото Доналд Тръмп бил пуснал бомби над Серие А, глупакът.
'8 - 1:0! Лео Меси е толкова впечатлен от новата база на Лудогорец, че така и не разбира коя врата чия е и замечтан си плесва автогол, прехласвайки се още на миризмата на ново в съблекалните.

'17 - Нито едно отсъждане на съдията досега не е в полза на ЦСКА, Стойчо Стоилов откача и пита "Докога ке ни режат тиа селяци така?!"

'24 - Внезапно Марта Вачкова се оказва най-големият фен на футбола в световен мащаб и силно започва да стиска палци Гонзало и Гуаин да се окажат братя.

'36 - 2:0! Дани Алвеш, известен още като Данчо Тъча, вкарва на бившия си отбор, но сдържа радостта си. Никой не знае, че за да постигне това, си е пъхнал скорпион в гащите.

Почивка. Масимиляно Алегри дава интервю за Мондьо по Нова, в което разкрива как като дете си е правил лечебни клизми с мурсалски чай и се разплаква, спомняйки си времената, в които прясното мляко се продаваше в пликче.
'51 - Луис Суарес излиза по-надъхан от всякога, ухапва двама противникови играчи и изяжда един от съдиите зад вратите, преди Тръмп да му пусне бомби.

'60 - Путин праща като контрамярка зелени човечета да анексират Буфон.

'67 - Съдията взима закона в свои ръце и връзва със свински опашки ювентусците.

'75 - 2:1! Неймар взима топката с ръце и отбелязва тъчдаун. Съдиите зачитат гола под претекст, че трябвало да има интрига.

'84 - 3:1! Волен Сидеров много го променил сина му и изпитал такова неистово чувство за справедливост, че нахлува с фанелка на Дел Пиеро и зашива гол с глава, след което пребърква цялата база на Лудогорец, подозирайки че има наркотици.
Край. Реваншът ще е на тръни и шест кила засади.

Ще има ли подпир от съдията?

Избери отговор!
Край