Не!Новините се предадоха на реалността, обявиха "Къща!" в Барселона

Jun 2, 2023     zhelyo     3895
НА ЛЕТИЩЕТО - Медия №37 в България и №32 в Света обяви, че се предава на реалността, която е тъпа и упорита.

"Обявявам "Къща!", че каталясах от тая гоненица. То реалността очевидно е по-бавна, но не се уморява. Не се изчерпва. Отивам си на Барселона" - заяви Не!Новините в собственоръчно направен запис и натиснат собствен клавиш enter.

Любимата медия на хората с капка уважение към това, на което подлагат мозъците си, посочи като основни причини това, че всичко, което се случва сега, тя го е казала, но реалността го е потулила и в момента го обявява за свое изобретение.
"Аз много отдавна говорих и за Барселона, и за Еврото, и новото правителство, а сега изведнъж за няма и месец реалността брутално ме окраде и си ги представи за свои тия дописки" - въси се медията, която всички уж много харесват, но малцина се осмеляват да рекламират, за да не им пратят някое от Осемте джуджета да ги гърби после, че имат пари за глупости.

На въпрос дали това означава, че Не!Новините ще спре да тиражира измислици, медията каза: "Не, не можеш да спреш гората да бъде изсечена от неграмотници, които в останалото време купуват гласове за мутри. Но и не можеш да спреш оцелелите дървета да се разлистят. Освен с глобално затопляне. Абе, ще видим, не съм на себе си от яд!"

Могат ли Не!Новините да осъдят реалността?

Избери отговор!
Край