Гонзо стана професор в Библиотекарския

Sep 20, 2023     zhelyo     3569
УНИБИТ - Легендарният нападател на Левски и националния отбор и дефанзивен халф на Рийека Георги Иванов - Гонзо постигна пореден примерен успех, докато си цъкате социалните мрежи.

Директорът на националния отбор по футбол вече е професор, като не просто защити дисертация на тема "Национална сигурност и примерна защита от въздухари", а атакува с нея, понеже най-добрата защита е атаката.

Гонзо представи своята докторска работа пред специализирано научно жури в Университета по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ) в София. Той анализира рисковете и заплахите за националната примерна сигурност, които идват примерно от хора, които си нямат друга работа, както и какво ги чака след 1-2 години, тогава да си говорим, поживьом-увидим.
Новият професор използва своя опит като футболист и треньор, за да покаже как спортът може да помогне за развитието на стратегическо мислене, примерно лидерство и комуникация.

Гонзо изрази своята благодарност към всички, които го подкрепиха по пътя към академичния врък, и заяви, че ще продължава да работи за подобряването на българския футбол примерно.

Как се става професор в България?

Избери отговор!
Край