Ганчев и Абрамович се разбраха, разменят си ЦСКА и Челси

Apr 20, 2022     zhelyo     13842
ЛИТЕКС ТАУАР БРИДЖ - Двама от най-големите футболни меценати през последните десетилетия си стиснаха ръцете в името на спорта.

"Зеха му отбора на чуека. Градил, строил и идва рошавото Борко и вика санкция. Ма с мени няма да им мини така номера, не ма интересува кой какъв е на английската кралица ли е, къртица ли е!" - решен е Гриша Ганчев да спаси Челси от политическия капан, в който се отказа.

Същевременно той призна, че се надява Абрамович да се справи със змиите на Армията, които очевидно през последните години не се стреснаха от таралежите и напоследък изразиха недоволства от комфортния абонамент за второто място.
"Зная за темперамента на феновете на ЦСКА и искам да ги успокоя. За целта вече съм ги поканил на рукола и чай, за да кротнат" - уверен е, че бързо ще тушира напрежението в Борисовата градина новият собственик на червените.

Предвижда се двата клуба да си партнират, като се очаква лондонският тим да праща млади и обещаващи играчи да не се реализират добре в Италия, а пък в София от време на време ще пращат трофеи от последните години временно да бъдат излагани в музея.

Кой ще намаже повече от трампата?

Избери отговор!
Край