FutCast: Новини + Любопитни факти = Разкош

Nov 22, 2011     zhelyo     1648
Днес FutCast съдържа Не!Новини и любопитни факти. Под него може да видите самите текстове и линкове с допълнителна информация. Насладете се на чудесния ни като Емил Хески звук:

http://www.mixcloud.com/nezasada/nezasada-futcast-221111/

 
 

1. Информация за Карибската купа и не!голеадата в последните 5 минути от мача - цък.

2. Не!Официалното Световно първенство - цък.

 

Не!Новинките:
Фенове на „Левски“ вече са недоволни и от новия старши на тима Николай Костов. „Не искаме тоа Милен Петков да ни води отбора, да си тренира чорбата като толко иска“ – изрази народния глас на недоволството Гугутката, огащвайки се с нов анцуг Рибок. Малко по-късно сините фенове пък станаха доволни, виждайки прилика с Фабио Капело и страстите се успокоиха.


Китайски олигарх от династията е близо до придобиване на контролния пакет акции на Локомотив Сф. Предриемачът от средния изток планира въвеждането на нова гама фенартикули в магазини „Всичко за 1 лев“. Слухове твърдят, че също като досегашния собственик на тима Гигов, и китаецът се е занимавал с търговия на оръжия, само че пластмасови. Единственото, което ще иска в замяна е да направи склад Илиянци 4 на стадиона, тъй като Илиянци 3 не му е бил достатъчно широк и имало само араби.

 

Макдоналдс предложи 2.2 милиона долара за голмайстора на ЦСКА Янис Зику. Интерес към рекламните права на румънеца има и от Тропс къща, която иска да завладее гозбената индустрия в Източна Европа, но от там офертата е само доживотно ядене на корем на имамбаялдъ, която Зику не обичал.

 
Съдията Педро Хименес от върховния съд в Памплона издаде смъртна присъда за защитника на Реал (М) Пепе вчера вечерта. След цяла неделя, отдадена на доволно поглъщане на сангрия, съдията решил да наложи присъдата на импровизиран съдебен процес пред жена си и майка ѝ за системно антифутболно поведение и неприятно лице.

 

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви решението клубът да построи свой мобилен стадион, който да взима със себе си на всеки мач извън Разград. Така се очаква проблемът с некачествени терени в двубоите на лидера в първенството да отпадне. Също така ще могат да се решават и всякакви проблеми с липса на стадион в посока отбора гост, ако някой тим е наказан за мач на неутрален терен с участието на Лудогорец. Домусчиев обяви, че е постигнал съгласие да отдаде стадиона на новия китайски собственик на Локо Сф, за да поиграят железничарите в Надежда.

 
Край