Феновете: Лудогорец вече не ни е национална кауза, спря да бие

Nov 6, 2014     zhelyo     8257
ПО ТЕЛЕВИЗОРА И В ИНТЕРНЕТ - Лудогорец вече не е национална кауза, защото падна типично по български с доста, след като ни вдъхна увереност, че може да ни донесе успехи, решиха феновете на футбола, които доскоро подкрепяха българския тим.


Загубата с 4:0 от Базел във вторник преобърна сърцата на много българи, които вече отново с гордост заявяват: "Аз български футбол не гледам".


"Лудогорец е пълен само с чужденци, кога ще дадат на българчетата да покажат какво могат? Само с наемници не става" - коментира с шлюпки от семки между зъбите недоволен телезрител.
Много доскорошни привърженици на Лудогорец пожелаха Радо Стойчев да бъде върнат за треньор, както и централният нападател да спре да излиза с Мария Шарапова, за да е готов отборът да се представи добре за мача с Кличко.


"Фалшива коса, фалшив футбол. Срам ме е, че Лудогорец не отпадна в квалификациите и сега падна с 4 на 0. Ако беше до 2:0, можеше да обвиним съдията" - споделят гневни запалянковци, надяващи се скоро друг отбор по някакъв спорт да демонстрира добра форма, за да може всички с патос да се надъхват, докато не загуби.


zhelyo

Колко нефелно е да си глори-хънтър?

Избери отговор!
Край