Джошуа - Нашия (Предварително по рундове™)

Dec 11, 2020     zhelyo     8100
Антоний Джошуа ще защитава титлите си в IBF, WBA, WBO and IBO в тежката категория на бокса срещу нашето момче Кубрат Пулев. Какво значат тия абревиатури, съществуват ли наистина и правилно ли сме ги изписали - може само да гадаем. Ние, както и вие, се вълнуваме от бокс веднъж на няколко години, когато Кобрата трябва да показва, че България е юнашка държава.

Ето как ще протече сблъсъкът:

Рунд 1. Джошуа ще започне предпазливо, спазвайки дистанция, целейки Кубрат да се измори. Но не знае, че Пулев има телепатична връзка с народа си, който през това време е пред малкия екран и всеки му дава акъл, с който да надхитри противника, да го дезориентира и да нанесе десен ъперкът.
Рунд 2. Пулев задава главоблъсканица на Джошуа: "Майката на Кирчо имала три деца. Те се казвали Евдоки и Димитричка. Кое е третото дете?". Джошуа почва да мисли и нашия му удря главата като ония полицайте пред входа на Министерски съвет през юли биха хората, дето после проверката не откри наистина дали са били и изобщо кои са те. Джошуа е олюлян, но звънът на края на рунда го спасява.

Рунд 3. Англичанинът е съвзет и свежнал, след като треньорът му го е ваксинирал и чипът във ваксината го е активирала в режим "киборг".

Рунд 4. Поредното издание на рекламите се проточва повечко, защото спонсорите са важни, и виждаме само края на рунда, като двамата вече са доста потни, което кара по-любопините хора да си зададат въпроса дали след боксов мач ръкавиците на състезателите миришат като чорапи.

Рунд 5. Нашенци гасят телевизора с репликата "кво го бавиш тоя, бе", след като Кубрат очевидно не е послушал съветите да удари по носа опонента си, който в някакъв момент им е изглеждал, че се е открил.

Рунд 6. Вижда се, че и двамата няма да се дадат лесно, което дава шанс за по-странични размишления, като например сега Кобрата и Андрея събраха ли се отново, 
Рунд 7. По средата на рунда прекъсват всички предавания, за да покажат извънреден брифинг, в който казват, че няма нищо ново за казване, но да уверят, че не са се отпуснали.

Рунд 8. Активисти на BLM нахлуват на ринга и правят жива верига около Антъни Джошуа нашият да не го бие. В носа на британеца влиза розовата коса на една от защитничките му, от което той развива синузит и почва да киха. Отива да си търси антихистамини и други лекарства, но българската диаспора на Острова е изкупила всички медикаменти.

Рунд 9. Кубрат Пулев не се страхува от разкихалия се свой опонент, смело решавайки, че ще продължи битката без маска и ще спазва социална дистанция, като в дискотека - само когато опонентът му замахва срещу него. Нанася няколко силни удара по главата на Джошуа - някои с юмрук, а други с въпроси относно как така ваксина за ебола се разработва 7 години, а за COVID - 6 месеца.

Рунд 10. Кубрат се чувства победител вече и изпява химна.

Рунд 11. Оказва се, че нашият химн е прозвучал окуражаващо за Джошуа, който се опитва да се върне в двубоя, но норката от врата на дама от антуража на Пулев е активирана с чип от Бил Гейтс, който е българин от Сатовча. Пухкавото зло животинче се засилва и ухапва британеца по улука.
Рунд 12. От човещина Пулев оставя на спокойствие Джошуа и норката, след което става Световен шампион. Излизаме по улиците като 1994 година.

Знаете ли правилата на бокса?

Избери отговор!
Край