ЦСКА привлече случаен човек, прекръсти го на Бербатов

Aug 5, 2016     zhelyo     12696
БОРИСОВАТА ГРАДИНА - Ръководството на ЦСКА зарадва феновете с вестта, че очакваният нов нападател на "червените" ще бъде Димитър Бербатов.


На въпрос как тимът на Гриша Ганчев може да си позволи играч, който през последните сезони е изкарвал на месец повече пари, отколкото Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня, Стойчо Стоилов обяви:


"За да изпълним финансовите условия взехме човек, дето е навит на 1000 лева. Очакваме скоро съдът да разреши да му сменим името на Димитър Бербатов. Или в най-лошия случай ще е Димитър-Бербатов" - сподели директорът на ЦСКА.
Автентичният Димитър Бербатов обяви, че е съгласен с това, стига той самият да не се налага да тича и ако пропусне, някой да дюдюка по негов адрес.


Очаквано, вестта предизвика най-шумен интерес сред феновете на вечния враг, като "сините" изпратиха 140 листа с документи до ГРАО, УЕФА и Господари на ефира, искайки да разтурят трансфера на топ-нападателя.


От яд, че елитният вариант на ЦСКА става толкова силен с Бербатов в атака, Кирил Домусчиев основа още няколко ЦСКА-та за А окръжна група.

zhelyo

Ще припознаете ли Бербатов в ЦСКА?

Избери отговор!
Край