Левски - ЦСКА (Предварително по минути™)

Apr 28, 2017     zhelyo     7069
В събота на Националния стадион Васил Левски ще се рита мач, който сам по себе си събира не много зрители, но все пак повече, отколкото се събират на всичките домакинства за полусезона на отбора шампион.

'Начало - Сините фенове този път са заложили autocorrect в хореографията и след като им се появява подчертаване с червена къдрава линийка, бързо свалят надписа и коригират както се налага.

'8 - Вали дъждец и Николай Митов жадно го лови като снежнинки, а Стамен Белчев впряга цялата си креативност и оригиналност и заявява, че дъждът е мокър.
'20 - Уредбата на отстоящия на 100 метра стадион Българска армия е пусната на max и дикторът подвиква "засада!" на всеки 20 секунди, мачът се накъсва.

'28 - Кубемба, Каранга, Адениджи и Нар влизат в бар, напиват се, и после заедно си носят колата.

'33 - 1:0! Левски вкарва от засада, но съдията се прави на глух и не чува крясъците на диктора, долитащи от "Армията".

'44 - Червените симпатизанти за пореден път са разделени каква теза да изповядват - Лудогорец ли е сателит на Левски или обратното.

Почивка. Спас Русев се опитва да се впише в Търговския регистър, но все така не успява, тъй като не може да въведе надписа, доказващ, че не е робот.
'52 - В ЦУМ Цацаров среща Гриша Ганчев и Домусчиев, сдобрява ги и ЦСКА пуска на смяна Кафу, Кешерю и сина на кмета на Симитли.

'60 - 1:1! Кирил Десподов вкара един от онези голове, гарантиращи му да бъде млада надежда на футбола ни поне до 27-годишна възраст, когато ще се върне от втора полска дивизия и ще заиграе в Берое.

'69 - Минута песни за Ангел Петричев по случай предстоящия на 29 октомври негов рожден ден.

'76 - Аниете се сбива с Румен Финто в смисъла на единия бутнал другия, който пада и се превива. Предсказанието е, че това ще е по-зверски и продължителен бой от този на Кобрата предната вечер, т.е. днес.

'84 - На среща в ЦУМ Цацаров оказва натиск над щабовете на двата отбора да не повдигат обвинения към съдията, но Стойчо Стоилов и Даниел Боримиров не са чули, запленени от ескалаторите в Универсалния магазин..
​Край. Да, пак станаха такива ялови клизми тия дербита.

Вашата прогноза за мача?

Избери отговор!
Край