Челси - Манчестър Сити (Предварително по минути™)

Apr 5, 2017     zhelyo     4697
Футболът ескалира. Челси паднаха от Кристалните паласки оня ден и Тотнъм им скъси разликата до мижавите 7 точки, а Ситите равниха с Арсенал в битка да настигнат същия тоя Тотнам. Голяма интрига може да се заплете, а ние в България чакаме това - сеир как некакви западняци са се напрегнали и аха-аха да се степат. Ето:

'Начало - Мачът се бави, защото Тибо Куртоа и Диего Коста са били идеални за роля в клипче на красиви вътрешно хора, спечелили хиляди пари от бинго-лотарийно талонче и снимат репортажи с някакво пиче, дето със сигурност след като говори с такива хора, се дезинфекцира с белина.

'3 - Роман Абрамович обвинява шейховете, че им е предлагàл да се обединят преди сезона и ако се били съгласили, сега Челси Сити щяло да има 110 точки и да формира автентично дясно управление на футбола.
'11 - Кевин да Бройне се разплаква, виждайки Фернандиньо, когото нарича г-н Нилсон и така разкрива, че всъщност е Пипи Дългото Чорапче след операция за смяна на пола.

'20 - От уредбата на стадиона се съобщава, че единият от съдиите е харесал Уест Хем в twitter и публиката почва да го замеря с паунди на монети, после нахлува да си ги вземе, че заради Brexit вече никой не може да е щедър на тоя Остров.

'23 - Дикторът съобщава по уредбата, че правилото за засада трябва да стане като при хокея и апелира народът да го наложи, бунтувайки се ако съдията вдигне традиционна засада.

'35 - Еден Азар нещо се овъртолва в топката и се спира, за да си пусне ютюб клипчета на Иван Цветков как гради играта.

Полувреме. Дикторът на стадиона обявява, че Гибралтар е нигерийски, настава смут. Ихеаначо е задържан в плен от Виктор Мозес.
'49 - Аспиликуета и Тери се мерят със Сабалета и Отаменди кои са общо повече.

'57 - 1:0! Диего Коста вкарва, което изригва всички, дето им е във фентъзито, но после униват, щото се сещат, че е във фентъзито на всички и все едно никой не е по-напред. Освен онези, играли го троен капитан.

'64 - Антонио Конте е вдъхновен от българските треньори и апелира за повече концентрация, докато Петьо Гуардиола нахъсва своите с "Айде, айде" и подплясване с ръчички.

'70 - Замалко някаква смешка с Оскар, че забравих, че го пратиха в Китай да се мери с Божиняка.

'78 - Н'голо Канте играе с все по-голямо самочувствие, особено след като му лепнаха прякора Малката Прохазка.
'84 - 1:1! Кун Агуеро показва отново кой Кун, кой сват.

Край. Другата седмица Шампионска лига.

За кои сте?

Избери отговор!
Край