България - Черна гора (Предварително по минути™)

Mar 22, 2019     zhelyo     6029
Ако не се класираме на Европейското, правителството пада. Боби Михайлов надали, но и той да внимава, че след като загуби УЕФ-ската си работа, едно БФС му остана. Хаирлия да е!

'Химни - Черногорците са с по-висок среден ръст и 30-тината човека на трибуните не смеят толко да им освиркват химна, щото знае ли се.

'Начало - Гледайки тимовите листове, нашенският зрител се чуди кои футболисти знае по-малко - нашите или черногорчани.
'12 - Божинов е в ложите, където гледа мач, защото е дошъл да гледа мач в ложите.

'27 - Много стабилно излизане на Ники Михайлов парира първото по-опасно положение в мача.

'39 - Националният стадион не е оборудван с VAR, но нашите убеждават съдията, че едно болно от слаба форма на олигофрения момче не може да лъже и то ще гледа мача по един телевизор и ще каже дали да се даде дузпа за събаряне на Делев.

'Почивка. Венци Стефанов мрънка, че с толкова публика вече може националният отбор да върне жеста и да почне да домакинства на стадион Славия малко.

'48 - 1:0! Нашите вкарват бърз гол второто, след като са сложили английска сол в чешмяната вода на Националния стадион и гостите ги е прокарало.
'55 - Николай Михайлов се намесва за пореден път и вече мечтае да замести Али Макбийл и най-сетне да получи шанс в Ливърпул.

'63 - Първите резерви на България влизат в игра и не спират да махат към сектор А, поздравявайки родителите си, че ги гледат по телевизора.

'71 - Петър Хубчев се опитва да зареди сейва си във Football Manager 2019 наново, че сега повечето играчи са му се генерирали с прекалено ниско potential ability.

'87 - Черногорчичовци удрят греда, нашенският зрител осъзнава, че не е изтръпнал, докато се случва това, защото нищо не очаква и не иска да има надежди.

Край. Дано Косово е българско, че сърбите са добри и ще ни ударят.

Ще се класираме ли?

Избери отговор!
Край