България - Люксембург (Предварително по минути™)

Sep 6, 2016     zhelyo     12540
Лъвовете започват своя пореден поход към голямо първенство. Квалификациите за Световното след 2 години в Русия зачеват зародиша на футболната интрига, а нашите момчета са в такава група, че дори най-взискателните нямат надежди за нещо повече от борбата за почетното четвърто място с тимовете на Беларус и Люксембург. Е, именно с миш-маша между Белгия, Франция и Германия започваме.

'Химни - Не се чуват освирквания към химна на гостите поради две причини. Първо: Имаме самочувствие, че сме много по-силни и няма нужда да ги сдухваме. Второ: Няма хора на стадиона.

'Начало - Люксембург бие център и рязко прави атака от типа "ако късметът не е на ваша страна, ще ви ушием". Нашите се стъписват.
'4 - Очевидно единственият шанс за отсрамването на националния отбор преди окончателното му засрамване ще е труден шанс.

'10 - Липсва решителност в халфовото звено на нашите и експерти съжаляват, че Петев този път не е извикал Даниел Генов от Монтана.

'21 - Първи изстрел към една от двете врати, след като една от по-така натоканите фенки в сектор А, влезли с пропуски, разбира се, си харесва люксембургския вратар и почва да го стрелка с поглед.

'28 - Аурелян Йоаким, дето беше в ЦСКА лани, надали е най-голямата заплаха за националната сигурност, но Динко от Ямбол за всеки случай го поваля с ативето и го залавя със свински опашки. Анита Майзер се облизва.

'35 - 1:0! От нищото! Гол! Георги Миланов удря топката някак си с недоверие, но тя па взима, че нахлува във вратата. Еуфория!
'40 - Екстазът от гола не спира, може ли това да е началото на нещо голямо.

'Почивка. Да пийнем вода и да се поуспокоим.

'50 - Нашите изглежда са пийнали малко за гола на полувремето и непрестанно търчат подир съдията, за да установят нивото на уважение от негова страна към тях.

'58 - 1:1! Люксембургците реализират на празна врата, като се възползват от опиянението на нашия тим, който по това време се е юрнал да гони зрител в сектор В, който им е подвикнал нещо и ги е подразнил.

'66 - В игра влиза Бойко Борисов, защото вече не издържа да гледа и иска да оправи и тоя проблем.
'69 - В игра влиза и Корнелия Нинова с фланелка на Септември (Симитли) и през цялото време тича зад Борисов и пръхти, за да го интимидира да сбърка.

'70 - Дузпа! Бойко Борисов се чувства обиден от карикатура в наказателното поле, след като внезапно спира да вижда Пеевски в огледалото, а себе си.

'71 - 2:1! За да не се стига до пребиване на дузпата и нови опорни точки за опозицията, вратарят на Люксембург бива проверяван от НАП по време на засилката, което го разсейва достатъчно, за да не покрие ъгъла.

Край. Съдията свири край, докато сме напред, защото заплашваме, че ще отворим границите за бежанците от Турция и за 2 дни може да обсипем Европа с леш.

Приказката продължава!

Ще се класираме ли?

Избери отговор!
Край