Божков покрива дълговете на ЦСКА, след като заложи в Efbet дружеството на победа на Поли Генова довечера

May 13, 2016     zhelyo     11815
КОЕФ. 127.00 - На победа на Поли Генова при коефициент 127.00 бе заложено изправеното пред фалит дружество ПФК ЦСКА АД и спортните му активи от кандидат-оздравителя Васил Божков.


Кредиторите, съдът и синдикът на дружеството признаха оздравителния план на Васил Божков да използва инструментите на Efbet за най-вероятната възможност някога да бъдат покрити десетките милиони задължения на ЦСКА към НАП, Бенжелюн и любящите собственици на клуба, финансирали го със заеми от самите себе си.


Ако българката триумфира в Евровизия 2016 довечера, както напълно заслужава при конкуренция от телетъбиси на много тежки наркотици, третодивизионният тим ще бъде оздравен.
Ако международна конспирация лиши Поли от приза, както стана и с Крисия на детската Евровизия преди години, ЦСКА няма да бъде оздравен и Васил Божков отново ще обясни, че някой трябва да е луд, за да се занимава с този клуб, а след 2 месеца отново ще изплува с план за спасение.


Междувременно Гриша Ганчев излезе със свой оздравителен план, като се обърна към феновете с думите: "Един Ланистър винаги плаща дълговете си".


zhelyo


 

Ще бие ли Поли Генова довечера?

Избери отговор!
Край