ШОК: Бойко Борисов напусна ГЕРБ, за да поеме Левски

Oct 29, 2014     zhelyo     7495
БАНКЯ НА ГОДИНАТА - Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тегли по една пловдивска на политиката, опонентите и проекто-коалиционните си партньори и обяви, че от днес е треньор на Левски на мястото на Гонзо.


Лидерът на най-голямата парламентарна група споделя, че е бесен на 6-ата поредна загуба от ЦСКА и слабото представяне на "сините", а и не вижда причини да се занимава с политика, след като там ситуацията била дори по-безнадеждна, отколкото на Герена.


"Като ще си троша нервите, поне да е за футбол" - обяви до скоро спряганият за нов-стар премиер на страната Борисов, нахлузвайки си анцуг с долнище на Бистришките тигри, шапка на Реал Мадрид и горница на Лудогорец.
Борисов поема кормилото на един от любимите си отбори в труден момент - в борба едновременно за място в челната шестица на класирането и опит да се представи Валери Домовчийски за истински нападател, въпреки че очевидно не може.


"Тука поне нема с кого да преговарям да ми поставя условия и да ми се лензи насреща. Ще набия Орлин Старокин, че никакъв го няма" - отсече бившият столичен кмет, пропускайки факта, че Орлин Старокин бе повишен в длъжност, преминавайки в казахстанския Иртиш.


Очаква се Борисов да вземе от ГЕРБ със себе си Цветан Цветанов, който да разузнава противниците, и Вежди Рашидов, който да извае доста по-тежки, мраморни снежни топки, с които противникът да не изпада в безсъзнание за секунди, а вовеки.


zhelyo

Какво ще постигне Борисов начело на Левски?

Избери отговор!
Край