Борисов дарява парцел в Барселона за нов национален стадион

Dec 15, 2016     zhelyo     6907
БАНКЯЛОНА - Премиерът в оставка и човек с главно Ч Бойко Борисов отправи нов хуманен жест към България, след като само преди няколко дни отиде да окуражи пожарникари, снимайки се с тях насред трагедия.


На изпроводяк от властта и без (хич, честна пионерска! - бел. zh.) задни мисли да се върне на власт, лидерът на ГЕРБ дари имот в един от най-футболните градове - Барселона, на България.


"Говорих с Йорданка, с Киро от Разград, с Венци от Славия. И всички викат, че е редно България да има нов национален стадион, където равенствата с Малта да се отпразнуват по-добре. И понеже до края на управлението ми немам какво повече да направа, ето това е - дарявам терен, където да се вдигне стадион" - сподели скромен Борисов.
Според него мачовете на националния отбор в Барселона ще приемат не по-малко публика, а прибирането вечер след някой късен мач няма да е много по-трудно от това на стадион Васил Левски.


Борисов не е поставял условия срещу терена за национален стадион в националния отбор да се налага нападател, за последно засечен да играе в нещо, наречено Акропотамос.


zhelyo

Кой да го построЙ?

Избери отговор!
Край