Боби Михайлов: Проблемът е, че не съм достатъчно корумпиран, затова Унгария дръпнаха толкова

Mar 28, 2023     zhelyo     5116
НА ЖАДНО - След загубата на България с 0:3 от Унгария, президентът на БФС се опита да намери оправдание за поражението, като този път то не беше свързано с неизпълнение на тактиката или липса на качество в играта.

Борислав Михайлов изрази твърдото си убеждение, че причината за загубата е липсата на корупция в българския футбол, като подчерта, че ако България имаше начело някой като Орбан, националите ни щяха да играят в момента минимум четвъртфинал за Купата на африканските нации.

"Не можем да конкурираме с Унгария, защото те имат по-голяма корупция от нас, източиха пари от здравеопазването и образованието, за да вдигнат великолепни стадиони. Ние тука нямаме толкова корупция и не можем една козирка 15 години да боядисаме", каза Михайлов, докато търсеше служебния си тирбушон.
"На всички, които водят кампания срещу мен и БФС искам да кажа, че явно не съм достатъчно корумпиран и си плащам с неуспехите за това, че избрах честния път. Може би трябваше да се нагуша." - отдаде се на равносметки този фантастичен, този невероятен човек.

Михайлов добави, че сега България ще се фокусира върху увеличаването на корупцията във футбола, за да подобри резултатите си в бъдеще.

"Това положение няма да продължи. Стига вече прозрачност, развитие на детско-юношеския футбол и безупречно съдийство в организираните от БФС първенства. Време е да вдигнем нивото!" - ентусиазира се за по-добри времена той, след което си сипа, защото при тия нерви и тоя вятър навънка какво друго да прави, вие нормални ли сте?

Ще успее ли?

Избери отговор!
Край