Официално от кухнята на БФС - Сменят сценаристите от следващия сезон на А група!

May 5, 2016     zhelyo     4744
БФС - Сценаристите на култовата сапунена опера "А група" ще бъдат освободени след последния епизод за този сезон, стана ясно снощи след заседание, на което присъстваха членове от управителния съвет на Нова Медия Груп. Решението било взето след като бил представен груб вариант на сценария за предстоящия сезон.


Според изтекла информация от вътрешни лица новия сценарий се въртял около амнезия, която президента на БФС Борислав Михайлов получава, както и зъл брат близнак на Наско Сираков, който се появява около зимната пауза и превзема футболната централа. Междувременно се оказва, че единият от братята Домусчиеви е осиновен и тръгва да търси истинските си родители. Владимир Гаджев, разочарован от мястото си на резерва в юношески я отбор на Ковънти, през есента се обръща към пиенето и билетите на бинго лотария. Към живота го връща проститутка, фенка на ЦСКА със златно сърце, в която той се влюбва и за да ѝ се докаже, се присъединява към един от армейските клубове в някоя от дивизиите.


Продуцентите на сапунката не харесали нито една от новите идеи и ги обявили за "нелепи". 
Това не е първата издънка на сегашния екип от сценаристи. Според много хора дори и сегашните епизоди, излъчвани по каналите Диема са пълни с противоречия, недоразвити, или нереални образи и сюжетни линии, които не водят на никъде.


Актьорът Димитър Харалампиев, познат на нашите зрители като колоритната фигура "Вили Вуцов" каза: "Омръзна ми да играя карикатура". Колегата му Кристовър Роджърс пък, който играе ролята на халфа на Монтана Набил Еженави разказва: "Измислиха ми смешно име и оставиха нещата дотам, дори не получавам сценично време. Ако питате мен, шегата с името е пошла, остаряла и подхожда повече на сериал, написан миналия век."


От Нова обмислят и варианта с т нар "Reboot" на сериала, подобен на многото холивудски "Reboot"-и (Спайдърмен, Батман, Робокоп) с ново начало, различни предистории, действащи лица и различна цялостна атмосфера.


Kotki

Как искате да продължи?

Избери отговор!
Край