Байерн - Ливърпул (Предварително по минути™)

Mar 13, 2019     zhelyo     4075
Шампионската лига ескалира до борбата между Байрен и Ливарпул, както навярно ще го кажат в студието експертите. Ето интрига:

'Начало - След 0:0 в първия мач двата отбора ще са напрегнати и хората си настройват алармите за малко преди края на мача да си пуснат да гледат.

'12 - Мане изтърва гол сам срещу Нойер, като бие изневиделица в тъч. Изневиделица това не е. Очаквано е.
'26 - Байерн бавно и славно се е трансформирал във вълнуващия национален отбор на Австрия и най-добрият им играч е що-годе добър ляв бек.

'33 - Левандовски спира за малко да играе и се чуди: "Абе, какво стана с Мицански, той беше българският аз, още когато рита из Полша, после доде на Германия.. рита ли още?"

'44 - Детенце от Байерн пляска подигравателно на Клоп и онзи вече полудява и го ухапва.

Почивка.  Ако Гошо Гинчев не е в студиото, този мач просто няма да се зачете.

'54 - Мане измешва вече бившите национали Хумос и Боатенг, но не успява да ритне топката от толкова вълнение.
'65 - Кингсли Корморан е прибран от Дивите животни да го лекуват, мислейки си че прическата му е в следствие на бракониери.

'73 - В българския фейсбук все още никой не е измрънкал от съдията, но нашенец го измисля - тия от VAR-стаичката за какво ще им се плаща, ако нямат работа?!?

'88 - 0:1! Садио Мане вече е тръгнал да си посяга на живота, но пропуска с посягането, става рикошет, карамбол, объркване и стълкновение и някак си топката се озовава във вратата на домакините.

Край. Ливърпул вече няма как да бъде спрян това да му е топ-сезонът, който очаква от 13 години, че и повече.

Мохамед Сала пак ли нищо?

Избери отговор!
Край