"Аугсбург" - "Байерн" (предварително по минути)

Feb 15, 2019     Прогнозавър     1876
Немското първенство отдавна не е интересно на никой българин, откакто тамошните псевдоспециалисти прецакаха кариерата на Валери Домовчийски и замалко да сторят същото с Тодор Неделев, но понеже това е баварско дерби, решихме да му обърнем внимание.

Начало. Съдията свири за начало на двубоя. Вие нещо по-интересно ли очаквахте? 

'14 - Коментаторът вмъква "след близо четвърт час игра" в някое изречение. 
'18 - 1:0. Кристоф Янкер не е добър колкото беше Карстен Янкер, но вкарва, щото ако "Аугсбург" не поведе, няма да е интересно, а пък и трети гол в кариерата си е събитие.
 
'21 - 1:1. Рани Кедира хич не е толкова добър, колкото Сами Кедира, затова си зашива автогол. Пък и ако  "Байерн" не изравни бързо, няма да е логично. 

'39 - 1:2. Томас Мюлер собственокрачно осъществява обрат, финтирайки на кокили цялата отбранителна линия на съперника, след което в радостта си се опитва да ги завре отзад на вратаря на домакините. 

Почивка. Левандовски мрънка в съблекалнята, че още не е вкарал попадение. А и в "Байерн" е традиция винаги някой да мрънка в съблекалнята. 

'47 - Мануел Нойер поема всички функции в отбраната на гостите, за да може защитниците да вървят по-напред и да помагат на халфовете да захранват Левандовски с удобни топки, за да не се разреве от яд. 

'53 - Нойер бие тъч отляво, поема в зоната на десния бек, подава сам на  себе си около точката за дузпата и в опит да изчисти в корнер нацелва напречната греда. 
'67 - 1:3. Кингсли Коман се разписва и в радостта си започва да пее "No woman, no cry", вдъхновен от малкото си име. 

'78 - Съдията показва червения си картон на Рани Кедира с думите: "Прекрасен цвят, нали?". Домакините вече са с човек по-малко, но те, тъй или иначе, цял мач играят така, все едно им липсват трима. 

'90 - Статистиката сочи 96% притежание на топката за "Байерн". Левандовски не разбира ползата за себе си от тая работа. 

Край. По трибуните избухват безредици, защото зрителите масово са заложили на над 4,5 гола. 

Наистина ли Левандовски няма да вкара?

Избери отговор!
Край