Лудогорец - Стяуа (Патриотично&Предварително по минути™)

Aug 27, 2014     zhelyo     6940
Сблъсъкът на разградските орли с румънците от чужбина ще се състои в ненужно космополитната София, но това няма да секне националната кауза от влизането в групите на турнира, доставил на толкова европейски народи нужната гордост. Ежегодно германци, англичани и испанци се чувстват като нация, когато Шалке, Арсенал и Атлетико Билбао се подвизаят в групите на мечтите, време е и ние.
 
Проследете как ще се развие футболът днес с този, надявам се достатъчно патриотичен, коментар:
 
 
'Начало - Многохилядната публика на Лудогорец с познатото си мелодично у-у-у изтананиква химна на България.
 
'12 - Вече е 3:0 за Лудогорец, като два от головете са в следствие на завета на хан Кубрат, а един е заслужена репарация от Турция заради робството.
 
'19 - 0:4! Марселиньо става заслужил майстор на спорта и получава Орден България на три морета, след като сам си асистира за гол.
 
‘28 – 12:0! Момчетата на Георги Дерменджиев създават нов Златен век за българския спорт, като съдията дава малка пауза, за да смогнат да запишат головете.

'37 – Резултатът е едва 17:0, след като съдията не отсъжда правилно тъч за Лудогорец, а дава аут за Стяуа. Публиката изригва и с у-у-у в мелодията на Една българска роза успява да вдигне момчетата.

'45 – Почивката е при кръгъл резултат от 20:0, а орлицата Фортуна е изяла вече двеста и осем софийски, но непатриотични гарги.
Второ полувреме – Велик жест от страна на щаба на Лудогорец – те обявяват желанието си мачът да продължи от резултат 0:0, за да има интрига и през второто полувреме.

'53 – 0:1! Стяуа безскрупулно се възползва от великодушието на българския си домакин и взима, че вкарва гол, ебаси.

'59 – Кирил Домусчиев е бесен и звъни на военните да обявят война на Румъния, така че тяхното БФС да мине под неговата юрисдикция.

'69 – Дори с доза патриотизъм тази минута не спира да е смешна и въпреки напечената геополитична ситуация в мача, правим пауза за къшей див смях.

'78 – Румъния е анексирана светкавично от Боби Михайлов. Наредено е румънския тим да върне гола. НАТО се вижда в чудо и не знае на коя страна да застане.
'83 – НАТО се разпуска, осъзнавайки че няма мощ, с която да противодейства на разградско-варненско-софийските бизнес качества.

'85 – 1:1! Стяуа се стряска от бомбардировките в наказателното си поле със закътани в хангар до с. Змейово ракети Скът.

'89 – Вратата на румънците липсва, след като една от бомбите прави кратер на голлинията. Футболистите на Лудогорец опитват да вкарат гол, но съдиите не успяват да го отчетат, нямайки ориентир.

'93 – Кирил Домусчиев се обявява сам за съдия и отсъжда краен резултат 3:1 (за по-сигурно) и уволнява Георги Дерменджиев, задето на полувремето е върнал 20 гола.
Край