Второкласник, който не псува на майка, получи медал за добро поведение

Oct 6, 2023     Radoslav Nedelchev     2648
СЕФТЕМВРИ ПЕТНАЙСТИ - Осемгодишен възпитаник на столичното четиридесет и девето СУ "Антоанет Пегелков" беше награден на тържествената церемония, след като от началото на учебната година вече толкова седмици не е псувал дори веднъж.

"Досега не ми се е случвало да ме напсува на майка! Клавдий-Темелко е необработен диамант, който е въпрос на чест за мен да шлифовам", изказа възхитата си Белка Белчева, преподавателка на Клавдий-Темелко Цоков, която има голям опит в преподаването на неонацисти и всякакви дегенерати на възраст до 11 години . 

За пръв път от много години гимназията няма да редактира речта на наградено дете заради употреба на профанизми, като директорката напомня, че в предни години лауреатите просто не са прекалявали с цветистия изказ.
"Страшно се гордеем с детето - да, вярно е, че дърпа косите на съученичките си понякога, а баща му шибва по някой и друг шамар на другите майки, но кой не го прави?" 

Самият Клавдий-Темелко сподели, че ако не излезе компромат, под формата на запис, и не отменят наградата, най-вероятно ще заплати с бой от съученици получения медал, но малкият умник знаел, че всеки успех иска жертви. 


 

Кога е подходящо време за първата мазна псувня?

Избери отговор!
Край