Находчива българска майка стана милиардерка, продаде шишенце кърма на верига супермаркети

Mar 16, 2023     zhelyo     2844
НА НОВА ЯХТА  - Една българска майка реши да не бъде жертва, а да се възползва от трудната инфлационна ситуация.

29-годишната Дейзи-Величка Караминчева-Лоурънс Втора сподели опита си как е излязла буквално с едни гърди напред в живота.

"Отидох в централата на една търговска верига и им тропнах с едно шише прясно измпомпена кърма на масата и директно питах "Колко?". Споразумяхме се да им нося в продължение на месец всичко, което бебко не изпие. Първия милион натрупах след седмица, след това почнах да пийвам боза, за да реинвестирам в производстена база. Докато се усетя, вече им продавах по три шишенца на ден. За месец станах милиардерка" - разказва тя в реклама за на нов свой бизнес.
Дейзи е основала онлайн платформа, в която предлага срещу $7000 да сподели тайната си с всяка кърмачка и да донесе формулата на успеха си и за други майки.

"Мъжът ми готви да разкрие своето know how и в областта на имитиращите сирене продукти. Запишете се сега за 15% отстъпка!" - призова успялата дама, докато се наслаждаваше на деконструриан мус от чийзи броколи, поширан в лава от жожобяни антипасти, на борда на чисто новата си 72-метрова яхта, на борда на която заедно с 30-членната си прислуга тръгва на околосветско пътешествие.

Кой печели от инфлацията?

Избери отговор!
Край