Учени тире астролози дветочки "Винаги някоя планета е ретроградна"

Aug 20, 2018     Debnadaviebna     4390
В НЕБЕСАТА - Видни астролози обявиха, че поради нареждането на планетите в слънчевата ни система, гледано от Земята, няма момент, в който да няма поне една планета, която да е ретроградна.

"Така са си нагласили отпуските, негодниците, че даже се застъпват, обикновено са ретроградни по две-три планети наведнъж", казват за екипа ни специалисти-хороскописти.

В случаи на крайна необходимост, когато никоя друга планета нямала възможност да бъде ретроградна, планетите от Слънчевата система свиквали планетармент, на който да гласуват назначаване на външни подизпълнители, стажанти, и дори да обяви за кратко Плутон за планета, за да може той да поеме ретроградното дежурство.
"Дразнят ме тия планети със своето назадничаво поведение", обяви много успял човек, който съобразява всички важни решения в живота си с хороскопа.

Учените астролози успокояват обществеността, че заплаха от такова апокалиптично събитие като това всички планети едновременно да бъдат ретроградни няма, тъй като и на тях самите все им се получава някоя друга планета да им е ретроградна, и не могат да се организират за подобно мероприятие.

Авторът, https://bullschmeiser.blogspot.com

Вие четете ли хороскопи?

Избери отговор!
Край