Учени от Европа доказаха: Жените с ниски критерии за нов главен прокурор са по-добри в леглото

Nov 21, 2019     Томпсъна     6675
ЕВРОПЕЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ НА ЗНАНИЯТА И НАУКИТЕ - Те обявиха своето откритие на ежегодната конференция в Антверпен "Научна конференция на науките".

На въпросната конференция имаше присъствие от учени от повече от 6 държави, а именно - от 7. Те признаха, че целта на проучването на жените в България е била съвсем друга, но тя не успяла да стигне до някакви по-научни данни.

"Парадоксално - средната българска жена не обича да има голям избор. При повече от един или двама кандидати често се обърква и не взима добро решение. Когато има само един кандидат, (колкото и да е неподходящ според майка ѝ) тя съумява да запази душевен мир впоследствие, въпреки общото си разочарование от него."
"Е, каква е алтернативата му? Посечете ми друг кандидат и с радост ще го избера."

Вземането на решение, с кого ще прекарат живота си българските жени, се случва предимно в 3 сгради: дискотеката,  Хепи и жилищния блок, в който е квартирата на един приятел на една нейна приятелка.

Според експерти, цялата процедура в България по намиране на интимен партньор е обърната с главата надолу, но сезирането на когото и каквото и да е безпредметно.
 

Подкрепяте ли връщането на избора на Иван Гешев за главен прокурор от президента Радев?

Избери отговор!
Край