Умен сутиен ще преценява мъжете вместо майка ви

Mar 8, 2024     zhelyo     1149
СИЛИКОНОВАТА ПАДИНА - Сутиените с изкуствен интелект ще набъбнат в обем от пазара на AI-джаджи през тази година.

Най-новата разработка в тази област е сутиен, който не само поддържа и оформя, но и анализира подходящите хора, които да имат досег със сутиенното съдържимо. С помощта на вградени сензори и малък дисплей, тази чудотворна дреха ще преценява дали срещнатите мъже са подходящи за нещо повече с ползвателката на умното бельо.

В случай, че сутиенът реши, че мъжът не е достатъчно подходящ, той автоматично се заключва, като по този начин предпазва своята носителка от нежелани ръце. Той ще осигурява и защита от нагли лица, които не разбират от отказ, като ще пуска електрошок и неприятни миризми.
Разработчиците на тази иновация твърдят, че технологията е насочена към предоставяне на повече сигурност и комфорт за дамите, като едновременно с това им предоставя и уникален начин да избегнат нежелано внимание. Критици обаче изразиха загриженост, че такъв вид устройства може да доведе до неточни преценки и разтуряне на евентуално успешни любовни авантюри.

"Същото, и то с по-голям дял на грешни решения, прави майка ви. Сутиенът поне няма да мрънка след лошите си намеси, че ще умре, преди да се порадва на внуци."

Бихте ли носили умен сутиен?

Избери отговор!
Край