Хора, обичащи удобна информация, повярваха, че са потомци на Бог

Sep 3, 2014     zhelyo     4954
ЕКСЛУЗИВНО!!1!! - Наивни, но за себе си добри, работливи и честни хора, повярваха на публикация, твърдяща, че са преки потомци на Бог, понеже това ги удовлетворява.


Независимо, че информацията не съдържа достоверни данни и нещо по-различно от дръзки измислици, хората я приеха, без да се замислят, защото им внуши величие, значимост и подхрани мечтите им животът им някак магично да спре да е толкова посредствен.


В информацията се посочва, че всички хора, изпълняващи неособено труден за изпълнение критерий, ирелевантен изцяло на божественото начало, все пак са богоизбрани и носят в себе си такава възвишеност, дето да се чуди човек как разчитат на по-високи детски надбавки, за да си купят по-истинска ракия.
Разбира се, хората веднага се отдадоха на гневно търсене на отговора на въпроса: Кой саботира тази неуспорима божественост, която със сигурност носят, защото няма как иначе?


Същите тези хора преди седмици повярваха, че някой краде от честния им труд, защото има някакъв сериозен масивен заговор срещу тях, а не защото всички раболепничат на тупан с няколко джипа охрана, изпълняващ ролята на местен феодал.


zhelyo

На величествен живот ли сте обречени, ако имаше справедливост, а не конспирации срещу вас?

Избери отговор!
Край