Учителка убедена: Прахосмукачките - роботи имат душа, гледах клипчета в Интернет

Jan 31, 2019     zhelyo     3722
В следната публикация има доза реклама, ненадвишаваща препоръчителната дневна доза реклама, ако не гледате никоя друга реклама до края на деня. Реклама.

ГОЛЯМОТО МЕЖДУЧАСИЕ
- Преподавателка по биология от столично училище, пожелало анонимност, разказа на 5 "А" клас, че прахосмукачките-роботи говорят.

Г. Л. разказала на възпитаниците си, че автономните събирачи на мъхчета, косми, трохи и дребни играчки, са притежатели на души "също като хората".
За да подкрепи тезата си, тя показала на учениците видео-клипове, които намерила в Интернет, при това не е в лъжовен източник като Уикипедия, а в достоверния Facebook.

Ето, рекла тя, показвайки първия къшей доказателство на родителска среща, посетена от родители, които определят като глупости тезите на преподавателката, но и от родители, които вярват в подобни неща:Онемелите родители били смълчани, изглеждайки това видео. "Но това не е всичко", рекла преподавателката и показала: 

Един от родителите възклицал, че това не може да е истина и е фотошоп. Пуснали друг клип, за да го проследят.


В този момент на родителската среща влязъл заместник-директорът, искащ да тушира напрежението с 4 пакета пуканки за микровълнува и пуснали следващия клип:Накрая всички те, похапнали пуканки и зарадвали се на живота, разбрали, че целият тоя сюжет е хитрина от страна на Rowenta да покажат какво могат прахосмукачките им Smart Force Cyclonic Connect и нищо друго не е важно.

 
 

Имат ли роботите-прахосмукачки душа?

Избери отговор!
Край