Ученици преписаха на ръка тази книга и получиха магистърска степен от няколко университета накуп

Dec 9, 2020     zhelyo     11652
У ТЯХ СИ - Ученици от 11 клас заедно преписаха на ръка книгата "Гарванът, който можеше да спира времето" от неминуемия Нобелов лауреат Самуил Петканов.

Впечатляващото в случая е, че те са успели да направят това с книга, която все още не е излязла от печат, като учениците твърдят, че връзката им с високата литература е толкова сакрална, че те са почувствали книгата в съзнанията си и са я преписали от там.

Изключителното постижение на учениците е наградено от висши държавни ръководители, искащи да се отъркат о талантливите деца, за да извлекат имиджови дивиденти, с медали и плакети.
Университети от цялата страна раздадоха по няколко дипломи за завършена магистърска степен на разпространителите на родното слово, а в тяхна чест църковните камбани в страната ще бият в ритъма, а ходжи ще пеят текста на песента "Здравей, обич моя" на Панайот Панайотов.

Както е известно, литературният шедьовър ще трогне толкова хора, че вече счупи бокс-офисите на кината по света и се нареди в топ 10 на музикалните хитове, след като вече спечели предстоящия сезон в НБА под носа на Леброн Джеймс и под веждата на Антъни Дейвис.

Ще става ли за четене тва?

Избери отговор!
Край