Български учени търсят кой е писал това, което ни е писано

Feb 20, 2017     zhelyo     4750
БАН - Експедиция, съсояща се от родни учени, чужди учени, учени с двойно гражданство и куче с много умен поглед, ще изследва къде и кой е писал това, което ни е писано.


Както е известно, всичко, което се случва и ни се случва, е предопределено и някой предварително е записал дали онази ефирно мустаката леля от Пирдоп ще спечели 36 780 лева от лотариен талон.


"Искаме да се запознаем с автора, за да може да вкараме Написаното в учебниците по литература и децата да се потят над литературно-интерпретативни съчинения за това дали бебетата с тежки малформации са плод на печатна грешка или е писано да се раждат, за да провокират промяна в по-главните герои на Съдбата" - сочат мотивацита си учените.
Спекулациите започнаха - според мнозина авторът на съдбата е Доналд Тръмп в Тутър, други пък подозират колаборация между Калин Терзийски, Нойзи и Мис Тигрова, а трети са убедени, че не е писано нищо от страх Холивуд да не го превърне в мегаяк хит, който впоследствие да бъде изнасилен маркетингово с 3 ужасни продължения.


"Ако е писано, ще разберем" - заключват мъдро участниците в дръзката експедиция.


zhelyo

Писано ли ви е предварително какво ще отговорите или имате свой си избор?

Избери отговор!
Край