Учени: След като навършите 30, ще ви виждат само на концерти и в тотото

Apr 13, 2018     Katusha     8638
ЦЕРН, ДИМИТРОВГРАД - След като навършите 30 години, вашите познати ще ви засичат само в Зала 1 на НДК и в тото пунктовете. Откритието е на същата онази група учени, живееща на София, според която всичко е точно, ако храните новороденото си само с мляко от кашу.

Според изследването, публикувано в страниците на напълно независим вестник без скрит собственик, ако все още сте водили някакъв що-годе забавен живот, то това ще продължи до последния ден, в който сте на 29 години. След настъпването на дванадесетия час, единствените ви социални контакти ще са с хора, посещаваши всеки коледен концерт на Искра Радева и с всички, които смятат, че този път вече ще спечелят от тотото.

Новината бе горещо аплодирана от българските граждани, за които 30-те години не са кой знае каква промяна.
Както знаем, за повечето хора в страната преминаването от юношеството към зрелостта се случва с първото падане върху повръщано в Студентски град, а всичко друго е вятър работа.

Междувременно комисията, определяща кой да влезе в списъка на културното наследство на ЮНЕСКО, обяви, че пиенето на първак по потник пред телевизора всяка вечер от 20:00 ч. ще бъде обявено за официален спорт на България. Новината бе последвана от съставянето на богата културна програма за 2018 година, когато София ще бъде европейска столица на спорта.

Млади ли сте?

Избери отговор!
Край