Суперкомпютърът на Европейската Комисия ще копае биткойни и ще лови фалшиви новини

Jan 22, 2018     Debnadaviebna     3952
ИЗ МРЕЖАТА - Суперкомпютърът, който ще бъде изграден от Еврокомисията, ще се използва за добив на криптовалути.

Това оповести най-хакерския еврокомисар Мария Габриел по време на събитие за цифровата телевизия в рамките на календара на Евротаковата.

Според българския еврокомисар е време да изоставим алткойна EUR и изобщо да не се занимава България да го приеме, а Европа да продаде всичката си наличност и да инвестира прихода в изграждане на суперкомпютърен миньорски риг, който да копае алткойнове и други валути.
 
Натрупаните квантови пари, изкопани от европейския суперкомпютър, ще бъдат използване за справяне на кризи и изплащане на дълга на Гърция.
На въпроса защо алткойнове, а не Биткойн, Мария Габриел отговаря: "Защото биткойн е ентри левъл, само нуубове се занимават с него, протата и хората, кито разбират нещо, се ориентират към добив на по-неизвестни криптовалути, ако сте го чували, вече е късно да го копаете"

Суперкомпютърът също така ще проследява и ще арестува фалшиви новини и ще ги категоризира като руска пропаганда и хибридна война, такива публикации са например всички, които твърдят, че европейски чиновници ще използват вашите данъци, за да си подплатяват джобовете с криптовалути.

Авторът, https://bullschmeiser.blogspot.bg

Какъв е курсът на биткойн към момента?

Избери отговор!
Край