Борисов вади 3 млрд. лични пари, за да си направи отбор в Европейската суперлига

Apr 20, 2021     zhelyo     5495
В ОТПУСК - Премиерът в оставка обяви, че парите, които бе подготвил да раздаде за магистрали, работни места, черкви и светлинни табла на отбори, собственост на сенчести групировки, ще си ги похарчи с кеф за собствен отбор.

Борисов обяви, че е окрилен от новообявената идея за супертурнир, в който участват най-добрите и богатите отбори от първенствата на Стария континент.

"Мисла отборът да се казва "Отборисов". Хем има думата отбор, хем има и "От Борисов". По време на моето управление България излезе на световната футболна карта, направихме терени, стадиони, пробиви в Европа регулярни. Даже в моя чест и почитание дори в Беларус си кръстиха водещия отбор на мене. Ще ме приемат с отворени обятия в тоя турнир" - заяви очакващият с трепет новото си поприще партиен вожд.
Разбира се, той потвърди, че лично ще играе на зеления килим, а селекцията на ПФК "Отборисов" ще е меланж от световни звезди и родни таланти от ГЕРБ, като дори е склонен да викне на проби Цецо, за да му тича по фланга.


"Най-много се чуда кой да е вратар. В целата парламентарна група много добре ме пазат. Засега се откроява Тома, ама ми се иска вратара да е ръстов, затова оглеждам и д-р Лъчо. Но не пренебрегвам и неколкото тигрици, дето могат да ловат топките с уста. Имаме даже една, дето е некаква братовчедка на Канисарес" - отдаде се на спортно-технически размишления лидерът.

Ще приемат ли ПФК "Отборисов" в новия шампионат?

Избери отговор!
Край