Стоенето отляво на ескалатор - признак, че сте от друго измерение

Apr 2, 2015     zhelyo     11376
Е, НЕМА КАК ДА НЕ Е ВЕРНО - Хората, които стоят на ескалатора вляво, навярно са от друго измерение, сочи изследване на учени от БАН, проведено с помощта на три шепи ориз за два месеца и халюцинации от глад.


"Тези хора идват от паралелна вселена, в която важат други закони на физиката. Затова изглеждат като олигофрени. Но в тяхната си реалност сигурно са нормални" - споделя главният учен на проучването проф. Георги Петров - Батистута.


Тези хора се срещат извънредно често при ескалаторите, защото се подозира, че обратната и скрита страна на ескалатора е част от паралелната реалност, а порталът към новите светове са зъбчетата в началото и края на подвижните стълби, които изглеждат страшно в очите на некоординирани хора от нашата си реалност.
"В никакъв случай не удряйте по главата с чук някой, ако стои отляво, нито го псувайте истерично на майка, защото може да идва от вселена, в която бащите са майките и се обижда на баща, а ударът с чук по главата е здравословен" - съветва Батистута, молейки се минимум за хартийка от дюнер с картофче, изпаднало в нея.


zhelyo

Как пътувате между измерения?

Избери отговор!
Край