Изхвърлят мрънкащите при спойлери от Игра на тронове от Интернет, докато не разкажат последния епизод

Jun 27, 2016     zhelyo     14025
ИНТЕРНЕТ - Хората, които мрънкат от спойлери от Игра на тронове, няма да имат достъп до интернет, докато не отговорят на кратка викторина, свързана със сюжета на последния епизод.


По този начин ще се избегнат конфликти, в които мрънкащи хора обявяват за спойлер дори споменаването на някой от героите в нечий статус.


Глобалната мрежа ще остане мястото за неограничен обмен на информация, а пък хората, пищящи от това, че някой е обменил информация, преди да им се иска това да се случи, няма да могат да следят за това и ще имат време да свършат по-бързо същинската си работа и да изгледат епизода, след което да могат да влязат в Интернет.
"Не е нормално хората да чакат с дни, за да обсъдят случващото се в сериала, защото някакви хора вместо да го изгледат, губят часове да бдят някой да не издаде кой е умрял и кой е оживял" - споделят шефовете на Интернет.


"Ама аз обичам да гледам и мачове на запис, кажете на тия да не ми разказват как е свършило нула-на-нула полувремето" - размрънка се някакъв ескалиращ такъв досадник.


zhelyo

 

Как да го дръпна без Интернет, чиек?

Избери отговор!
Край