Местят Интернет в Симитли, и без това имало много чурки в него

Mar 18, 2015     zhelyo     7406
СИМИТЛИ - Целокупният Интернет ще бъде концентриран на едно място в Симитли, след като шефовете на глобалната мрежа решиха, че това ще спести разходи по инфраструктура, чудене кое къде е и такива скучни за широките маси проблеми.


"Местим всичкия Интернет в Симитли, след като наши анализатори оповестиха, че това е единственото място на планетата, което може да поеме Интернет с всичките чурки в него накуп" - сподели един от собствениците на Интернет - Най-богатия българин във Facebook, който разполага с между 70 и 85 тона Интернет в зависимост от дали е пуснал YouTube на HD.


Преместването на глобалната мрежа ще отнеме 2 месеца и ще се извършва с ТИР-ове, ръчни строителни колички, пластмасови торби и по гълъб, един на брой.
"Приветстваме идването на Интернет. Малко сме засегнати, че поводът да го изместят тук отново са чурки, но Симитли взе да свиква с това" - споделиха местни жители.


През последните години именно благодарение на Интернет и феновете на Пирин (Благоевград) Симитли се превърна в епицентър на миграцията на чурки, което го превърна в най-известното село в страната.


zhelyo

 

Слънце грее, дъжд вали...

Избери отговор!
Край