„Ще влезе ли?” - ново шоу, в което известни хора ще си пъхат разни предмети отзад

Apr 23, 2015     zhelyo     15248
ПО ТЕЛЕВИЗОРА - Ново шоу с елементи на търсене на таланти, реалити и с участието на любимите популярни клетници на България ще започне наесен по телевизора.


В него жадните за слава предимно бездарни и скучни известни хора ще се надпреварват по пъхане на разнообразни предмети в анусите си, защото унижението, цинизмът и посредствеността са единствените им оръжия срещу забравата.


Шоуто ще показва личните драми на звездите, чиято цел освен изпитание за тялото, ще бъде и тест за духа и волята, като в началото ще започнат с пъхане на стъклени сирийчета за игра, а на финала победителят ще бъде определен с пъхане на предмет, избран от зрителите, може би фритюрник.
"Да си пъхам неща в задника е доста по-творческо и престижно от нещата, които се е налагало да правя, за да ме дават по телевизора" - вдъхновена е една от родните звезди.


Разбира се, предвижда се и сезон на шоуто с обикновени хора, избрани на кастинг в цялата страна, които ще разгърнат таланта си и ще покажат защо трябва да са известни, поглъщайки през финалния си сфинктер минимум Фиат Мултипла.


zhelyo

Какво е най-голямото нещо в гъза на родния хайлайф?

Избери отговор!
Край