Ново реалити търси най-мелодраматично плачещата звезда на България

Dec 6, 2013     zhelyo     4179
Поредно телевизионно предаване, търсещо да лиши допълнително думата талант от познатото ѝ допреди десетилетие значение, ще се концентрира в откриването на най-мелодраматично плачещата звезда на България.


"Пеенета, танцуванета, али-бали! И стигаме до това, че винаги бутат тия, дето изглеждат най-тъжно, като ги смъмри журито" - споделят продуцентите на новия формат, търсещ директно най-убедителните ревльовци.


Това ще е първият реалити формат, който е измислен и реализиран у нас, което е особен повед за гордост, понеже сме известни като страна, която само взима идеи, споделят хора от сферата.
Предвижда се печелившите таланти по драматично плачене да се реализират както на първите редове на концерти на Веселин Маринов, така и като поддръжници на политици и актьори в глуповати сериали.


Друга идея за реалити със смислени хора, които допринасят за развитието на обществото отпадна, тъй като за развитието на обществото трябвало да спрат реалити-изгъзиците и хората да се концентрират върху нещо по-забавно.


zhelyo

Е кво, да не би да не може с рев?

Избери отговор!
Край