Работодател остана доволен от JavaScript game developer, въртял игрички в работно време

Nov 28, 2022     zhelyo     2681
В настоящата публикация има фирмено позициониране. Не се препоръчва за четене от алергични към работа и кариерни възможности. 

УЛ. АЛАБИН №1
- JavaScript game developer, цъкал игрички в работното си време, бе поощрен от началството.

Според прекия ръководител на екипа по-горният началник на целия отдел също бил в еуфория и заедно с въпросния пичага и още едно момче от маркетинга прекарали част от прекалено ползотворния си работен ден в разтушителна игра на джага. 
"В предишната ми работа ме гледаха доста криво, задето по цял ден имах няколко таба с машинки в браузъра си, а тука буквално ми плащат за което" - сподели трудещият се герой пред екип журналисти, дошъл да отрази симпатичната работна среда.

От Evolution се похвалиха, че даже в началото са тренирали девелопъра си да прави точно това, тъй като произвеждали именно игри и им трябвали хора, дето обичат игри.

"По-ведро звучи. При нас от целия отдел само един шашав се кефи в свободното си време да цъка функционалности за крипто платформи. Но аз полудявам от скука, всичко е един шрифт, два цвята и половина и най-вълнуващото е графика на това как нещо се е сринало след статус на някой перко в Twitter" - цъка с език човек, който след това цъка обява да стане колега на героя на нашата публикация.


 

Можете ли да правите игри?

Избери отговор!
Край