Пореден ден без потресаваща вест от СМГ

Mar 6, 2017     zhelyo     24262
НОВИНАРСКИЯ ПОТОК - Днес обществото отбелязва поредния ден, в който от Софийската математическа гимназия не идва потресаваща и скандална новина.


За разлика от повечето други училища СМГ не произвежда заслужаващи си да бъдат отразени новини като случаи на системен тормоз, ескалирали в насилие, клипчета с непристойно поведение на ученици или учители по химия, произвеждащ метаамфетамини.


За поредно завъртане на домашната ни планета около собствената ѝ ос няма нужда денят да започва с живо включване по телевизора с разкази на очевидци, обяснения на гузни лица или репортерски разказ на нещо, от което да те побият тръпки.
"Айде бе, маме, стига решавал задачи от оранжевия сборник, иди счупи зъбите на някоя съученичка, за да ни дадат по телевизора като нормалните хора в тая страна" - моли средностатистическата майка своята учаща в Математическата гимназия челяд.


Телевизионен репортер с нюх обаче се надява скоро някой ученик да се удуши от тежестта на всички медали от олимпиади на гушата си и най-после да има стойностна новина от СМГ.


zhelyo

Защо СМГ не произвежда бомбастични новини?

Избери отговор!
Край