Москов сключи договор с Lafka, ще има Гурме lafk-и в училищата

Sep 18, 2015     zhelyo     5014
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Здравословният министър Петър Москов откри алтернатива на автоматите с чипсове и вафли в учебните заведения и подписа договор с просперираща частна компания, демонстрирала качество и грижа за здравето на НАРОДА.


Министърът е подписал договор с веригата Lafka, която ще отвори своя гурме-версия във всяко учебно заведение в страната, където децата ще могат да се снабдят с био-чипс и пълнозърнести вафли без глутен и парабени.


"Нашият договор е много изгоден за държавата, защото срещу едва 40 милиарда лева ние гарантираме здравето на децата" - сподели Москов.
Както е известно, учениците нямат проблем да се сдобият и с цигари, а новите училищни laf-ки ще гарантират, че това ще са цигари с бандерол, за да може поне учениците да спонсорират вдигането на детски градини и чистенето на реките в селото на баба.


В гурме lafk-ите децата ще могат да изтеглят бързи кредити, за да дадат на побойниците в училище да не ги бият, да си набавят хазартни карти с покемони и да си купят био-чушки на пара.


zhelyo

 

Какво пак бе?

Избери отговор!
Край