Planet Earth II ще има епизод за тези, които ще гласуват за бягащи от дебатите кандидати

Nov 3, 2016     zhelyo     7022
БританияБезЦензура - Английското Канал 1 BBC ще излъчи първи епизод от грандиозната документална поредица Planet Earth II с водещ легендарния Дейвид Атънбъро в деня на изборите 6 ноември.


Първата част от 6-серийния грандиозен филм изненадващо ще бъде посветена на България и в частност онзи дял от родната фауна, който именно в неделя се готви да гласува за кандидати за президент, които не са участвали в дебати с противниците си.


90-годишният Атънбъро признава, че кадрите с такива същества доскоро са били невъзможни, но новите технологии в заснемането са позволили за първи път документирането на тези човекоидни същества, приличащи на хора, но разсъждаващи като медузи.
"Това са същества като никои други на планетата. Те същевременно са върхът на Еволюцията, но и нейното примитивно начало. Именно заради тях много еволюционни биолози подкрепят тезата, че Еволюцията не е възход, а кръг, в който адаптацията често те връща назад. В случая - крепостничество и тъпота" - казва сър Атънбъро в трейлъра към първия епизод.


Разбира се, интерес към такъв тип филм в България няма, тъй като тук единствените телевизионни продукции, получаващи финансиране, са риалити, квазириалитита с аматьорски актьори и телевизионни игри, в които глуповати хора цвърчат.
zhelyo

Какво ги кара да подкрепят някой, дето го е страх от дебати?

Избери отговор!
Край