Нов хит сред VIP-овете: Липоклизма, която се отслабва и детоксикира!

Feb 28, 2017     zhelyo     20862
НА ЧУРАЙБЕ ПРИ ГАЛА - Известните личности по света и у нас луднаха по нова козметична процедура, която едновременно детоксикира тялото, поддържа фигурата слаба и носи уникателно удоволствие.


Липоклизмата, базирана на древна аюрведична технология, бе представена на живо в телевизионния ефир, където емблематичната водеща Гала се подложи на иновативния метод, комбиниращ липосукцията и клизмата.


Разбира се, точно Гала нямаше нужда от самата процедура, тъй като е яла истинска храна за последно през 1998 година, но все пак лицето на прогресивните жени у нас обяви, че процедурата се усещала като нещо "наистина освежаващо".
Политици, певци, актьори и представители на хайлайфа, за които не е ясно какво точно вършат, за да изкарват немалкото си пари, са се записали за процедурата, предлагана само от новооткрита клиника от д-р Енчев и д-р Емилова и резервации се приемат вече чак за октомври.


Процедурата не е за простосмъртни, тъй като струва 13 хиляди лева, но фирми за бързи кредити вече отпускат заеми за нея, а бинго-лотария скоро ще вмъкне липоклизмата като голяма награда, тъй като ще е велико просълзени хора да се радват на лотарийния си късмет клизма по телевизора.


zhelyo

По-дебело или токсикирано е тялото ви?

Избери отговор!
Край