Не!Новините ще гледат новия Star Wars на 14.12, искат по левче от простолюдието, за да няма spoiler-и

Dec 13, 2016     zhelyo     4868
МЕДИЯ №37 В СТРАНАТА - Понеже са известни, влиятелни и всички им се подмазват, Не!Новините се уредиха да изгледат още в сряда на 14.12 новия Star Wars, за който се знае, че представлява поредната пред-след-история на популярната сага, в която добрите и лошите се маризят с огромни лазерни епилатори.


Като типичния оял се, прост и нагъл медиен издател, zhelyo обяви, че иска по левче от всеки, който не иска spoiler-и мигновено след излъчването на гала-пред-предпремиерата.


"Левче и си трая. Иначе ще разкажа между кои герои е поредното неосъществено сексуално напрежение, какво е странното и забавно същество в поддържата роля, как накрая уж Тъмната страна е сломена, но все пак войната и съревнованието продължават. Не ма предизвиквайте" - сподели авторът на медия №37 в България и №32 в Света, надушил парите ви.
Мигновено след тази вест стана ясно, че zhelyo е поръчан и с корпулентната си наглост той се уреди с охрана от НСО, възлизаща на 28 джипа, велосипед, кевларено одеало, кевларена ушанка и водно пистолетче, пълно с греяно вино.


В други новини покрай предстоящата премиера на най-очаквания филм на годината - българите се разделиха отново и започнаха да се разприятеляват във Facebook, след като някои се обявиха в подкрепа на Империята и другите ги обвиниха, че са платени.


zhelyo

 

Ще давате ли лев?

Избери отговор!
Край