МОН за матурите: Идеята е да научим зрелостниците, че животът е несправедлив

May 27, 2015     zhelyo     12205
МОН - Поредната порция преписани, подсказани и нагласени матури е част от желанието на Образователното министерство да въведе зрелостниците в истинския живот, където правдата е само мит, залегнал в литературата.


Това обявиха от Министерство на образованието, леко подпийнали заради големите подкупи, позволили на образователните експерти да прекарат доста по-зрелищна оргия от един обичаен абитуриентски бал.


"Преписване, изтичане на информация, подкупи, нагласено теглене. Всичко това е част от живота и по-добре да се сблъскат с него сега, отколкото да се чудят защо са честни и добри, а върхът им е мениджър-смяна във верига за бързо хранене" - споделиха матуритетните специалисти.
Ако матурите били честни и изпитвали знания и памет, нямало да имат никаква практична стойност, защото до година след завършването всеки нормален човек е открил, че повечето информация от училище така или иначе изветрява в ума, защото има Интернет и може да си провериш всичко, когато ти потрябва.


"Но адаптивността, пробивността, наглостта - това са качествата, които се изискват, за да успееш в България. И връзките" - съобщиха образователните доайени, преди да идат за айрянче.


zhelyo

Защо е образованието?

Избери отговор!
Край