Мадона отказва концерта си в Полша

Jul 11, 2009     zhelyo     3136
Изненадващо Мадона се отказа от концерта си в Полша. Нашите журналисти разбраха, че причината не е съпротивата на различни организации срещу датата на концерта.

Истината е, че Мадона (по известна като Мадоня в България) има уговорка с Милко Калайджиев за прослушване и евентуален договор за албум.

Според наши източници Мадона е преговаряла директно с Митко Пайнера но той и е отказал, защото поп-иконата отказала да се снима в реклама на дини на нашето Черноморие.
 \"Аз съм перфектна за чалга изпълнителка. Не мога да пея, обичам плейбека, изглеждам много секси и текстовете на песните са ми доста семпли\". поясни защо се  е насочила към българския фолк русата певица.

Преди няколко дни Милко се обадил на Мадона и й казал, че е уредил \"промо\" изпълнение в \"Приказките\" до Харманли. Според мустакатия птицевъд това е големият й шанс да бъде забелязана от евентуален благодетел. Мадона осъзнала какъв шанс се открива пред нея и отложила концерта си в Полша, понеже датите съвпадат. Според Калайджиев ще е най-добре, ако Мадона пее чужди песни, а не собствени, тъй като нейните не са толкова известни. Затова той се е спрял на следния репертоар: \"Бял мерцедес\", \"Синя прашка\",  \"Ах, Банана\" и \"100 патрона\", изпълнявани в оригинал от нашенски певици.

Има слухове, че ако \"промото\" в \"Приказките\" мине успешно, Мадоня ще отложи и всички следващи концерти от турнето.

gatakka

 
снимка: http://img2.timeinc.net

Край