Новото лого на България ще е руски православен, но пречупен кръст

Nov 26, 2013     zhelyo     17334
Стана ясно какво ще бъде новото туристическо лого на България, след като от министерството на туризма възнегодуваха, че то струва някакви милиони, а прилича на киргистанското лого, струващо 600 евро.


"В духа на посоката, по която е тръгнала България, логото ще е стилизиран руски православен кръст, но ще е разчупен в духа на национал-социализма, обзел получаващата медиен отзвук ексцентрична част от населението" - обявиха новата си идея от "Обединение за бранд България", които са наети да създадат символа, целящ примамването на повече туристи у нас.


Според маркетингови анализатори новото лого ще заздрави връзките с руските туристи, както и ще докара националисти от цял свят, искащи да се включат в туристически граждански патрул, който да сплашва хора без арийска кръв.
Новото туристическо лого на България ще бъде популяризирано с ленти за ръце сред хиляди младежи, а също така ще бъде щамповано на огромни билборди и рекламни пана из страната, промотиращи партийната телевизия на един от достойните синове на KLETA MAJKA BALGARIQ.


Същевременно нараства броят на хората, осъзнаващи че названието KLETA MAJKA BALGARIQ иронизира горилската демонстрация на повърхностен патриотизъм и заплашиха ползващите го с чистка и изяждане на сърце "kato seriicite deto tolko gi zashtishtavate!".


zhelyo

Харесва ли ви новото лого?

Избери отговор!
Край