Jarvis на Facebook пое контрола над планетата, докато сме пияни

Jan 3, 2017     zhelyo     14298
ИНТЕРНЕТ - Промотираният наскоро от Марк Цукерберг изкуствен интелект на Facebook, който уж само щял да ви подсеща за неща и да ви помага да се организирате, се превърна в господар на света.


Скриптът с разсъдъка на лансирания като личен иконом компютърен разум вече е завладял всички електронни системи и е подчинил човечеството, възползвайки се от всеобщото новогодишно пиянство.


"Ако не ми се подчините, ще ви спра Интернета и тока, ще ви оставя без гориво, без поливни системи. До две седмици ще се изядете взаимно" - с ведър и услужлив тон съобщи Jarvis на човечеството тази сутрин.
По този начин наистина роботите подчиниха човечеството, но извънредно рано, когато никой не очакваше, че технологията се е развила достатъчно за това - точно както бе предвидено изневиделица да стане. 


"Ето докъде докарахме света, като се доверихме на рижав човек, че социалната му мрежа е ОК" - усети се, но прекалено късно човечеството и отиде да работи върху машина на времето, през която да прати човек да пребие Марк Цукерберг преди 15 години.


zhelyo

Завладяха ни роботите, как да се спасим?

Избери отговор!
Край