Божков преговарял с Netflix да пусне записите там

Jun 9, 2020     zhelyo     6112
ДУБАЙ - Причината да се бавят записите с доказателствата за извращенията и рекета, упражняван от лица от властта над Васил Божков, е желанието на бизнесмена да ги продаде на някоя streaming услуга.

"Здравейте, приятели! Благодаря за честитките и пожеланията, вече получавам и голи снимки, което е ок. Аз имам доказателства, но съм предприемач и искам да им взема някой лев. Бъдете търпеливи. Бъдете здрави" - обяви Божков в snapchat-видео, в което си е сложил филтър на череп.

Ако не успее да уреди сделка с Netflix, HBO, Amazon, най-вероятно ще търси такава с Voyo или в краен случай Сашо Диков да хване Асен да Zoom-ва в Интернет.
По този начин бившият собственик на Левски и още по-бивш на ЦСКА може да се превърне в първият, който печели от подобни записи, а не се налага да праща флашки на съмнителни медии.

По този начин продължава да се отлага разкритието на това дали обвиненията от изгнаника са просто блъф или наистина са подплатени с документи и аудивозуални доказателства, за което треперят министри, премиери и по-богати от тях PR-и.

Има ли записи?

Избери отговор!
Край